Zoltan Eszik

Free Business Tools

Coach Page

Take this quick test to see of you have what it takes to be great ACTIONCOACH

White Papers

28 questions about becoming a business coach

More Information

Do you have what it takes to be a Coach

28 questions about becoming a business coach

Free WebCast

Download our Brochures

Rólunk – Küldetés és jövőkép

Rólunk – Küldetés és jövőkép
 
Küldetésünk és jövőképünk
 
Jövőképünk: „A világ jólétének támogatása az üzleti képzés megújítása révén!”
 
Az ActionCOACH csapatát pozitív gondolkodású, sikeres emberek közössége alkotja, akik elkötelezettek a kiegyensúlyozottság, a teljes és őszinte élet mellett. Munkánkban a szervezeti kultúránk 14 pontjának megfelelően arra törekszünk, hogy bárki, aki kapcsolatba kerül velünk, gazdagodjék e kapcsolat, által és közelebb kerüljön ahhoz a személyiséghez, amivé szeretne válni, és érje el a céljait, amelyeket kit?zött maga elé.
 
Minden esetben együttm?ködünk mindazokkal, akik versenytársainknak gondolják magukat. Az élvezhető tanulás oldalán állunk, miközben magunkat, partnereinket és mindazokat, - akikkel együtt dolgozunk - képezzük, nem feledkezünk el arról sem, hogy ezek a képzések jó hangulatban, örömteli környezetben valósuljanak meg. A világon elérhető legmagasabb színvonalú képzést valósítjuk meg hangzó anyagaink, videóink, CD-ink, vagy más technikáink segítségével a legegyszer?bb munkafüzettől kezdve a workshopjainkig, a legkülönbözőbb tréning-formáinkban, legyen szó akár marketingről, vagy egyéb üzletfejlesztési technikákról.
Saját fejlesztés?, vagy külső forrásból származó termékeink és szolgáltatásaink minden esetben az elérhető legmagasabb minőséget, az adott áron elérhető legnagyobb értéket képviselik. Minden esetben az elérhető legmodernebb, leghatékonyabb, legcélravezetőbb – ebből faladóan a legnagyobb hozzáadott értéket hordozó – képzési módszereket alkalmazzuk.
 
Az ActionCOACH kliensei, függetlenül attól, hogy kis-, közepes-, vagy nagyvállalatokról van-e szó, céljaik elérésében számítanak ránk, elkötelezettségünkre saját céljaik megközelítésében. ők azok, akik képesek távolabbra tekinteni, nyitottak a tanulásra, a növekedésre, a csapatmunkára velünk, az „emberarcú” szervezeti fejlődés érdekében.
 
A klienseinket sokkal inkább hozzáállásuk alapján, mintsem méretük szerint választjuk, akiknek fontos, hogy mi a leggyakorlatiasabb, legalkalmazhatóbb és a leggyorsabb növekedési esélyt kínáló megoldásokat ajánljuk, mert tisztában vagyunk javaslataink súlyával.